Katya

This shooting was difficult. Mosquitos bit us. Gadfly bit us. Nettle bit us. =) And we were afraid of cops because Katya used fire and we had no official authorization for using fire.

After that I didn’t know how I should edit photos. Katya’s hair is red and this colour needs special editing. Red stands out against a background, it’s very strong colour!

But… We did it! =)

Эта фотосессия была одной из сложных для меня. Нас кусали комары, оводы, крапива. Да что там! Даже бабочки, и те хотели нас сожрать! К тому же мы пугались собственной тени, ведь никакого разрешения на использование огня у нас не было, и товарищи полицейские могли загрести нас в любой момент. Если бы нашли.

Да, мы забурились далеко-далеко в Реадовский парк, нашли низинку, где по нашим прикидкам мало кто ходит и… Стали нарушать закон )

После мне пришлось поломать голову над тем, как эти самые снимки обработать, потому что красный цвет волос Кати дико требователен к фону и деталям.

В общем, сложностей хватало. Я не совсем довольна результатом, но… Это был мой первый опыт работы с ярко-красным цветом.

Advertisements

2 thoughts on “Katya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s